Meneer Reimers

We hebben weer een topspreker ingehuurd voor een zeer inspirerend avond.
Leden van Bedrijvengroep-Stedebroec ontvangen komende weken een mail met daarin een aanmeldlink.

Willem Reimers

Foto: Walter Kallenbach

Na cum laude geslaagd te zijn op tegenwoordig de Steigenberger Hotelfachschule begon de carrière van Willem Reimers in Zwitserland: Arosa Kulm Hotel, Seiler Hotels Zermatt, Buergenstock Hotels en Grand Hotel Beau Rivage in Interlaken.

In 1973 keerde Willem Reimers terug naar Nederland. Hij startte bij het Strandhotel Prinses Juliana op Texel en transformeerde dit hotel in acht jaar van een seizoensbedrijf tot een jaarbedrijf. Daarna was hij drie jaar F&B-manager bij Novotel Amsterdam en directeur van Novotel Schiedam (138 kamers). Hierna was hij directeur Sofitel Den Haag (144 kamers) en negen jaar directeur Novotel Amsterdam (611 kamers). Tenslotte sloot hij zijn actieve hotelcarrière af als directeur van The Grand (vijf sterren de luxe hotel met 180 kamers en 19 vergaderzalen).

Willem Reimers richtte in 2005 Reimers Hotel Consultancy op. Hij werkte succesvol samen met Herman den Blijker. Hij is sinds 2007 co-presentator van succesvolle televisieprogramma’s als Herrie in het hotel, Mijn Tent is Top, Herrie XXL, Knallen in de Horeca, Herrie in Hotel Spaander en Herrie in De Druiventros.

Willem Reimers is daarnaast sinds 2017 ambassadeur van het Keurmerk Senior-OK. De Stichting Keurmerk Senioren Belangen zet zich in voor de belangen en zelfstandigheid van senioren. “Bedrijven die het Keurmerk Senior-OK hebben, die begrijpen wat ouderen nodig hebben en zijn gecontroleerd”, aldus Willem Reimers.

Willem Reimers is iemand die weet van aanpakken en andere mensen weet aan te zetten tot aanpakken. Daarnaast is hij een echte expert in etiquette, dat niet alleen van belang is in de horeca maar ook in het bedrijfsleven. Tot slot heeft Willem Reimers veel ervaring met marketing en sales, zijn hotels zijn immers niet uit zichzelf zon succes geworden. Willem Reimers verzorgt lezingen, bedrijfstrainingen en masterclasses op zijn kennisgebieden.

Locatie

Het Postkantoor
Hoofdstraat 17, 1611 AA Bovenkarspel

Routebeschrijving